Nederlandstalige Klantenservice iDeal, PayPal of Achteraf Betalen Binnen 48 uur geldig leverbewijs
☎ Klantenservice
Voor vragen of hulp bij uw aanvraag:
Bel deze middag: 020-2149577
(Ma. t/m Vr: 09.00-17.00u)

Klantenservice & Contact

Heeft u een vraag over onze werkwijze, de status van uw aanvraag, tip of klacht dan kunt u deze aan ons doorgeven door te bellen of een e-mail te sturen naar ln.nelletsebtengiv@ecivresnetnalk. Wij streven ernaar om iedere vraag binnen één werkdag te beantwoorden. Vermeldt altijd uw bestelnummer en/of kenteken van het betreffende voertuig, zodat wij u sneller van dienst kunnen zijn.

Bedrijfsgegevens

Intercessor B.V.
Hollandse Kade 7
1391 JD Abcoude, Nederland
 Open in Google Maps

Bereikbaarheid
 020-2149577
 +31 20 2149577
(Ma. t/m Vr: 09.00-17.00u)

  ln.nelletsebtengiv@ecivresnetnalk
  @vignetbestellen

 34318496 (KvK)
 NL66 RABO 0147 9758 59 (RABONL2U)
 Algemene Voorwaarden

Over ons
VignetBestellen.nl is als label onderdeel van Intercessor B.V.. Wij zijn een commercieel bedrijf dat zakelijke en particuliere klanten advies geeft en diensten biedt op het gebied van klimaat- en milieubescherming in Europa. Zo kunt u bij ons met behulp van de "Vignette Crit’Air Aanvraag Service" de milieusticker voor Frankrijk aanvragen, waarbij u de garantie heeft van een betrouwbare partij met aantoonbare ervaring. Wij bestaan inmiddels 15 jaar en hebben verstand van Online. Daarnaast zijn wij goed op de hoogte voor wat betreft privacy en bescherming van uw gegevens.

Zakelijke klant?

Het plaatsen van (grote hoeveelheden) bestellingen maken we u als zakelijke klant graag zo gemakkelijk mogelijk. We begrijpen dat u als bedrijf op rekening wilt bestellen en we maken dit graag mogelijk. We willen wel graag zeker weten dat alles goed verloopt. Daarom komen alleen bedrijven die minstens één jaar ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel hiervoor in aanmerking. Daarnaast doen we altijd een financiële controle.

De voordelen voor u:

  • Mogelijkheid tot het kopen op rekening
  • Eén vast contactpersoon
  • Aantrekkelijke prijsafspraken

Zelf ervaren? Bel dan met één van onze accountmanagers voor meer informatie: 020-2149577

Partner of affiliate worden?

Indien u partner van ons wilt worden, kunt u contact met ons opnemen per e-mail of telefoon. Wij betalen een vaste vergoeding per lead (verkochte sticker). Integratie kan op verschillende manieren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.